Wednesday, August 10, 2011

Sayangi Diri Anda. Anda Sihat Keluarga Bahagia. Keluarga Sihat Anda BahagiaAssalammualaikum dan Salam Sejahtera kepada Tuan / Puan yang dirahmati sekelian,

"Tuan / Puan, terlebih dahulu saya berharap semoga tuan/puan sekeluarga sihat walafiat hendaknya. Sukacita kehadapan tuan dimaklumkan bahawa Teh Raja Herba ini berkhasiat untuk mencegah, merawat dan mengawal pelbagai penyakit seperti sakit kencing manis jenis kering atau basah, darah tinggi, sakit jantung, angin ahmar (stroke), barah, lelah, letih, semput, asma, sakit otak, sakit mental, sakit gila, sakit urat, lemah tenaga batin, buasir, gila babi, sakit buah pinggang, sembelit, gout, gengren, migren, gatal-gatal, sakit kebas-kebas kakitangan, resdung, sakit dada, siplis, gestrik, sakit dalam perut & badan, Ia juga amat berguna untuk ibu yang baru bersalin, membuang angin dalam badan, mengurangkan berat badan dan lemak badan, merawat penagih dadah dan penagih rokok, menstabilkan gula, garam dan kolestrol, saluran pernafasan, saraf otak, mencuci lendir, racun dan kotoran dalam badan, memulihkan orang yang terminum racun, meredakan sakit jiwa, menyelenggara sistem saraf, menguatkan jantung, membersihkan darah disamping menguatkan tenaga batin dan sebagainya. Anak-anak dan orang yang sihat pun boleh minum untuk mencegah penyakit terutamanya yang ada keturunan berpenyakit. Saya sangat yakin dan percaya kepada perubatan moden dan tradisional kerana saya beriman kepada AL-QURAN Dan HADIS iaitu Firman Allah yang bermaksud “Tidakku jadikan tumbun-tumbuhan dimuka bumi ini melainkan ianya memberikan banyak manfaat kepada setiap manusia”.

Atas sebab pokok itu mempunyai banyak khasiat itu maka Pak Uda Mail menamakan pokok itu dengan nama Teh Raja Herba. Ia adalah sah dan telah didaftarkan di Perbadanan Harta Intelek Negara Malaysia. Hanya Perempuan mengandung tidak boleh minum teh herba ini.
CARA PENGGUNAAN
Cara Minum Daun Teh Hutan Raja Herba ialah pada bila-bila masa iaitu masukkan 2 sudu besar Daun Teh Raja Herba ini ke dalam gelas dan tuang air panas, tutup, biarkan selama 1 jam, tapis dan minumlah air itu.


KESAN SELEPAS MINUM AIR TEH HERBA


Selepas tuan / puan minum maka tuan / puan akan berlaku tanda-tanda pemulihan iaitu kerap buang air besar, rasa pening dan rasa nak demam. Janganlah risau atau bimbang kerana badan telah membuang segala racun, lemak, angin dan kotoran dalam badan. Apabila segala kotoran dalam badan telah keluar maka tuan / puan tidak akan rasa pening lagi. Insya Allah, Daun Raja Herba ini akan memulihkan badan tuan / puan dengan izin Yang Maha Pengasih Lagi Maha Mengasihani. Kita berikhtiar dan berdoalah kepadanya. Selepas dua minggu minum daun ini maka tuan / puan silalah berjumpa doktor untuk pemeriksaan tahap gula atau tekanan darah tinggi atau apa jua sakit yang dihidapi. Perkara yang penting ialah berikhtiarlah untuk memulihkan diri tuan / puan, ayanhnda bonda atau keluarga tuan / puan yang sakit. Anda sihat Keluarga Bahagia, Keluarga Sihat Anda Bahagia. Anak-anak dan orang yang sihat juga boleh minum air bercampur daun herba ini untuk mencegah penyakit. Mereka-mereka yang mempunyai penyakit keturunan juga digalakkan meminumnya bagi mencegah penyakit yang berpunca dari faktor keturunan / genetik.Sebungkus hanya RM20, berat 140g
Sebarang tempahan, pertanyaan atau keterangan lanjut, sila sms atau hubungi saya di talian 0129162084 atau Azmi di talian 0129162083.


No comments:

Post a Comment